Om oss

RS utbildningar skapar tryggare arbetsplatser genom att sprida kunskap inom akut omhändertagande och brandsäkerhet. Vi erbjuder utbildningar av hög kvalitet som ger effekt och skapar en förberedelse inför oväntade situationer. Beläget mitt i Skaraborg är våra utbildningar lättillgängliga – Skövde ligger endast en timmes tågresa från Göteborg och två timmar från Stockholm.

Vi har tagit fram fyra ledord som vi vill ska genomsyra hela vår verksamhet.

Trygghet
Vi har utbildningar som hjälper våra kunder att leva upp till de krav som ställs genom lagar och föreskrifter från försäkringsbolag. De leder också till trygghet genom mental föreberedelse och ökad medvetenhet i fall olyckan skulle vara framme.

Kontinuerlig utveckling
För oss är det viktigt att vi, liksom våra kurshandledare, alltid är uppdaterade inom det senaste i vår bransch. Det innebär för våra kunders del att de alltid kan lita på att Räddningsskolan levererar aktuella utbildningar som håller hög kvalitet.

Service
Vi vill alltid kunna erbjuda våra kunder det lilla extra under utbildningar och konferenser. Men service för oss innebär också att du som kund kan vara med och påverka utformningen av våra utbildningar och att vi tillsammans skräddarsyr dem efter just er organisations specifika behov.

Engagemang
Vi vill uppmuntra viljan och lusten att ständigt förändra till det bättre. Att arbeta aktivt med personalens självkänsla och trygghet är viktigt för att skapa goda förutsättningar för ständigt lärande och ansvar.

VÅRA UTBILDNINGSLEDARE

Vi på Räddningsskolan är stolta över våra erfarna och kompetenta kursledare som möjliggör ett brett och varierat kursutbud, anpassat efter olika behov och befattningar. De arbetar till vardags med varierade uppdrag inom sina respektive områden och kan därför dra nytta av erfarenheter från olika branscher, organisationer och problemställningar i sin undervisning. De utgör en stor källa av kunskap och borgar för att våra utbildningar är aktuella och håller hög kvalitet. De är med andra ord väl rustade för att ge dig och dina medarbetare kunskap, träning och utbildning som förbereder er inför utmaningar inom både arbetslivet och privat.