Nya utbildningar för vårterminen 2017

Nytt för våren är utbildningen Första hjälpen på arbetsplatsen, en utbildning som underlättar för organisationer att göra rätt i sitt arbete med att samordna och organisera hjälparbete vid en livshotande situation på arbetsplatsen. Den riktar sig till samtliga anställda på en arbetsplats och i synnerhet skyddsombud, skyddssamariter, kamratstödjare och personer i övrigt som arbetar med skydds- och säkerhetsfrågor. Utbildningen Första hjälpen – Elolycksfall följer samma spår men vänder sig specifikt till dem inom el- eller industribranschen och även till personal som arbetar med elanläggningar i drift. Läs mer om utbildningarna på sidorna 20-21.

Katalog VT17_webb_Sida_01

Barnolycksfallsutbildning och Barn-HLR är en annan ny utbildning till våren. Det är en fördjupningskurs till Barn-HLR utbildningen som är en del av vårt kursutbud sedan tidigare. Du hittar mer information om kursen på sidan 23.

Slutligen har vi Hantera energitjuvar och konflikter, som är en utbildning som ska hjälpa deltagarna och bli mer effektiva och inte dräneras av energitjuvar och spänningar på jobbet. På sidan 10 kan du läsa mer om den utbildningen.

Klicka på bilden till höger för att bläddra i e-katalogen.