Höstens utbildningskatalog är här!

Äntligen är det dags att dra igång en ny spännande utbildningstermin! Höstens kursutbud har dessutom laddats med ett par nyheter – bland annat kursen Systematiskt Arbetsmiljöarbete med den karismatiske ledarskapsprofilen Leffe Larsson som handledare. Leffe är inte bara oerhört kunnig utan också smittande entusiastisk och visar under kursen hur en bättre arbetsmiljö ger ökad lönsamhet och arbetsglädje. Läs mer om SAM här.

Under kursen Risk-DNA går deltagarna igenom risker och tänkbara scenarier för sin verksamhet med fokus på avbrott. Tillsammans lär ni er att undvika kritiska element som annars skulle kunna medföra stora kostnader för företaget då ni efter kursen är förberedda och vet hur ni ska agera i skarpt läge.

Två gamla klassiker som hängt med oss länge på utbildningsfronten, och som vi vill slå ett extra slag för är Hjärt- lungräddning och Grundläggande brandskyddsutbildning. Dessa utbildningar är inte bara lagstadgade basutbildningar för företag utan kan faktiskt kan vara skillnaden mellan liv och död. Glöm inte bort att uppdatera era kunskaper inom både HLR och brandsäkerhet, varannat eller var tredje år brukar vara att rekommendera – kanske är det dags redan till hösten?

Har du inte fått vår katalog i brevlådan är du välkommen att kika i den här på hemsidan – hoppas du hittar något som passar för dig och din organisation. Vi ser fram emot en spännande utbildningshöst tillsammans!